About

Vendrig Fotografie versterkt de propositie van A-merken en challenger brands in fast moving consumer goods en culinaire producten.

Vendrig Fotografie is gespecialiseerd in high-end food, packaging, still en redactionele fotografie voor periodieken, boeken en websites over koken en eten. Opdrachtgevers zijn reclame- en communicatiebureaus, uitgevers en producenten van culinaire producten. Vendrig Fotografie staat voor een hoge kwaliteitsstandaard en professionele aanpak in alle productiefases.

 

Kijken is kopen

 

Alles draait om hoe de klant het beeld ervaart. Vendrig Fotografie heeft ruim vijftien jaar ervaring in het maken van verkoopgerichte productcommunicatie. De context is leidend, of dit nu een online platform is of het schap van de supermarkt. De kracht van Vendrig Fotografie ligt in de afstemming van beeld en compositie op de omgeving waarin de klant het beeld ziet.

Benieuwd naar wat Vendrig Fotografie voor uw merk of klant kan betekenen? Bel of mail Robert Vendrig via 06-21285615 of post@vendrigfotografie.nl

Vendrig Fotografie

Packaging

Editorial

Stills